Welkom bij acconavm!

De online diensten van Acconline worden per 1 april 2020 ondergebracht bij moederorganisatie acconavm. Als klant van Acconline kunt vanaf dan terecht bij de samenstelpraktijk van acconavm en krijgt u via ‘mijn acconavm’ toegang tot de u bekende portal.

Inloggen Acconline

Over acconavm

acconavm is in 1917 opgericht door ons moederbedrijf in Leeuwarden. Al snel groeide acconavm uit tot een landelijke, fullservice advies- en accountancyorganisatie voor het mkb, de agro- en de publieke sector. acconavm is een coöperatie zonder partnerstructuur. Onze winst vloeit terug in de organisatie en onze medewerkers. Continuïteit en kwaliteit gaan vóór winststreven. Het welzijn en succes van ondernemers en medewerkers staan op #1. Innovatie en kwaliteitsbeleving bepalen het succes van onze organisatie en klanten. Zo maken we samen met onze klanten en medewerkers ruimte voor ondernemen.

Meer over acconavm

Vragen?

Heeft u vragen over de omzetting van de Acconline dienstverlening naar acconavm? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder. Indien u nog geen vaste contactpersoon heeft kunt u een mail sturen aan info@acconavm.nl.