Probeer nu twee maanden. Niet tevreden? Geld terug!

Handleiding vernieuwde app Basecone Spenser

De app Basecone Spenser krijgt vanaf maandag 28 augustus 2017 een grote update en vervangt de Basecone app. Lees hier hoe de vernieuwde app werkt.

Je kan via de nieuwe app Basecone Spenser eenvoudig facturen of bonnetjes van bijvoorbeeld een restaurant inscannen en versturen. Het proces hiervoor is net wat anders dan je misschien gewend was. 

Basecone Spenser Afbeelding 1

Inloggen en selecteren van de administratie

Wanneer de app geopend is dan zal deze vragen naar de login gegevens. Vul de gegevens in. Dit zijn de normale login gegevens van je Basecone-account. Druk vervolgens op login. Nadat je bent ingelogd vraagt Basecone direct de betreffende administratie te selecteren waar je de factuur naar toe wil sturen.

Basecone Spenser Afbeelding 2

Factuur toevoegen

Als je de juiste administratie geselecteerd hebt dan kan je vervolgens een bonnetje of factuur toevoegen. Dit doe je door op de + knop te klikken. Voeg vervolgens het bestand eenvoudig toe door een foto te maken óf een eerder gemaakte foto te selecteren uit je fotogalerij/filmrol. Tip voor iPhone gebruikers: als je een foto hebt gemaakt of geselecteerd kun je via de blauwe bolletjes de hoeken van je factuur/bonnetje aanpassen. Dit werkt ideaal om een document kaarsrecht te kunnen opslaan.

Basecone Spenser Afbeelding 3

Pas indien gewenst een aantal velden aan

Nadat je de foto gemaakt hebt en voor de voorgestelde selectie hebt gekozen, dan opent zich een nieuw scherm. Wil je de documentnaam aanpassen dan kan je dit hier doen. Ook kan je hier indien gewenst een tag selecteren (Inkoopfactuur of Verkoopfactuur) of een opmerking toevoegen. Nadat je hiermee klaar bent, klik dan op 'Gedaan'

​Verstuur de factuur of sla de factuur eerst om deze later in te dienen.

Vervolgens krijg je de vraag of je het document wil uploaden of opslaan. Druk op 'Upload' als je het document wil versturen. Het document wordt dan meteen verzonden naar Basecone. Nadat het bestand is verzonden zal het archief geopend worden. In dit archief zie je de laatste 25 bestanden die verzonden zijn.

Wil je het document nog niet versturen, omdat je bijvoorbeeld later nog wat wil aanpassen, kies dan voor 'Opslaan'. Als je op 'Opslaan' klikt dan komt het document in de lijst 'In afwachting' met de status 'Toegewezen' te staan zodat je deze later alsnog kan versturen. Tip: in het scherm van de toegewezen”documenten kun je facturen eenvoudig uploaden naar Basecone door naar rechts te swipen en eenvoudig verwijderen door naar links te swipen.