Probeer nu twee maanden. Niet tevreden? Geld terug!

Wat kost een boekhouder?

De kosten van een boekhouder hangen af van de hoeveelheid en type diensten die hij of zij aan jou verleent, maar ook van het type boekhouder. Kies je voor een traditionele boekhouder of toch liever voor een modern administratiekantoor? 

Eenmanszaken, zoals zzp'er en freelancers, kunnen hun boekhouding al uitbesteden aan Acconline vanaf € 59 per maand.

Kosten traditionele boekhouder

Kosten van een traditionele boekhouder

Een traditionele boekhouder boekt handmatig jouw bonnen en facturen in zijn boekhoudsoftware, controleert deze handmatig met je bank en stuurt jou op papier de laatste overzichten. 

Je kan je voorstellen dat dit monnikenwerk behoorlijk in de kosten gaat lopen. Hiernaast maakt de traditionele boekhouder niet altijd prijsafspraken, maar rekent hij of zij vaak ‘uurtje-factuurtje’. Ook heb je niet altijd inzicht in de laatste stand van zaken en dat maakt het ondernemen lastig. 

Werk je als kleine ondernemer met een traditionele boekhouder dan ben je al gauw duizenden euro’s per jaar kwijt aan administratieve kosten. Geld dat je ook had kunnen investeren in je onderneming.

Kosten moderne boekhouder

Het moderne administratiekantoor

Een moderne boekhouder, zoals Acconline, laat jou je bonnen en facturen digitaal aanleveren. Bijvoorbeeld via een scan en herken app of via de e-mail. Digitaal aanleveren betekent ook, voor een groot deel, digitale verwerking. Hierdoor hoeven de boekhouders bij een modern administratiekantoor alleen nog maar te controleren of de facturen en bonnen goed verwerkt zijn. Dit scheelt veel tijd en kosten. Tevens heb je hierdoor 24/7 online inzicht in hoe jouw organisatie ervoor staat.

Een modern administratiekantoor kan hierdoor een veel scherper tarief aanbieden dan de meer traditionele boekhouders. Wij, van Acconline, bieden al een heel compleet pakket aan boekhouddiensten voor € 59 per maand. Voor dit bedrag nemen we je complete administratie uit handen tot maximaal 100 in- en verkoopfacturen per jaar, doen we je BTW én je IB aangifte inclusief die van een eventuele levenspartner.

Acconline snapt dat je als ondernemer liever niet voor verrassingen komt te staan. Daarom betaal je bij ons een vast bedrag per maand. Hiermee houd je grip op je kosten.

bereken je maandbedrag